Gy.I.K.

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések (Gy.I.K.)

Mit lehet egy 20 órás tanfolyamon elsajátítani?

Egy teljesen kezdő hallgató megtanulhatja egyszerűbb szoknyák vagy nadrágok elkészítését. Persze az elsajátított tudás mértéke mindig függ az egyén képességétől, munkatempójától, türelmétől, pontos munkavégzésétől.

Tanfolyamaink nem gyorstalpaló kurzusok, az a feladatunk, hogy az igényes varrásra tanítsuk meg hallgatóinkat.

A varrás lényege a gyakorlás.

Mi az a Varróklub?

A már nálunk tanult hallgatók számára ajánljuk “zártkörű” varróklubunkat, ahol tanáraink, a megszokott környezetben segítséget nyújtanak az otthon felmerült problémák megoldásához.

Klub-kedvezmények:

– klubtagjaink 5000 kedvezményt kapnak 2019. januártól kezdődő varrótanfolyamaink árából

– klubtagjaink tagsági idejük alatt 10%-os vásárlási kedvezményt kapnak a budapesti Burda Stúdiókban és a Textil és Gobelin szaküzletben.

Mennyibe kerül a 20 órás tanfolyam?

Normál ár: 30. 000 forint.

Klub tagoknak, visszatérő hallgatóinknak, 65 év felettieknek és érvényes diákigazolvánnyal rendelkezőknek 25 000 forint.

A tanfolyam árának befizetésén felül még milyen kiadások várhatók?

A tanfolyam alatt az összes felszerelést (varrógép, cérna, olló, stb.) az iskola biztosítja, kivéve az anyagköltségeket és egyéb kellékeket (cipzár, gumi, közbélés, gomb, stb).

Kik tanítanak a tanfolyamon?

Tanáraink modellező szabászok, akik a tanítás mellett a mai napig is a szakmában dolgoznak, ismerik annak fogásait, fortélyait. Az elmúlt 25 év oktatási tapasztalatával tanítják, segítik, irányítják varrni tanuló diákjainkat.