Vélemények

Vélemények

 

2024

„Receptre írnám fel mindenkinek. Jó tanár, szép környezet, rengeteg hasznos tudás.”
Anonim

„Mindenkinek csak ajánlani tudom. Hasznos, gyakorlatias tudást adó tanfolyam, tökéletes, ha hobbiként szeretnéd folytatni a varrást.”
Gloria


2022-2023

„Nagyon gyakorlatias és személyre szabott a tanfolyam. Mindenki a tudásának megfelelő ruhát varrhatott. Sose éreztem azt, hogy unatkozom vagy egy helyben toporgok, hanem a saját tempómban haladhattam. Eszter szakmai tudása megkérdőjelezhetetlen, mindig türelmesen, és segítőkészen állt hozzánk.”
Tavaszi Zsanett


„Nagyon élveztem a tanfolyamot, sok segítséget és tudást kaptunk! Örülök, hogy megismerhettem Esztert, nagyon jó tanár! Mindenkinek ajánlom a tanfolyamot!”
Szandi


„Hatalmas élmény volt az Eszter által tartott tanfolyam. Örömmel tölt el, hogy sikerült befejezni a kiválasztott ruhadarabot. Köszönöm a lehetőséget!”
Heni


„Nayon hasznos volt a tanfolyam, rengeteg új tudással gazdagodtam. Ajánlom mindenkinek, a totál kezdőtől a gyakorlattal rendelkezőig.”
Niki


„Rengeteg olyan trükköt tanultunk, amivel végre sikeresen lehet a Burdából is varrni. Köszönöm Eszter profizmusát, kedvességét és sok segítségét. Csak így tovább!” 
Kriszta


„Eszter nagyon sokat segít, türelmes és sokat lehetett tanulni tőle. Sok hasznos dolgot elmondott, amit egyedül is tud hasznosítani az ember. Maximálisan jól éreztem magam és még biztos fogok jönni!”
Anonim


2019

Nagyszerű a tanfolyam a ‘Hobby varrónők’ számára. Fiatal anyukáknak és nyugdíjas nagyiknak is szívből ajánlom!”
Örsiné Szabadváry Krisztina 


2018 és korábbi vélemények

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ténylegesen el tudod sajátítani a varrás alapjait, rengeteg segítséget kapsz és ami nekem a legszimpatikusabb az az, hogy mi dönthetjük el, hogy mit szeretnénk varrni. Ebben nem lesz kudarcélmény, azt garantálom. 😉
Beky 


„A tanfolyam fantasztikus és Zsóka hihetetlenül jó fej, türelmes, vicces és mellesleg nagyon érti a dolgát . Sokat gondolkodtam, hogy elmenjek-e erre a tanfolyamra mivel valamennyire már tudtam varrni, de azt hiszem egy nagy élmény maradt volna ki az életemből. Az első alkalom után alig vártam hogy elérkezzen a következő. Sajnálom, hogy egy sérülés miatt nem tudtam végigjárni, de alig várom hogy pótolhassam. Mindenkinek köszönöm, hogy ilyen megértő és rugalmas volt a problémáimmal. Mindenkinek ajánlani tudom aki meg akar tanulni varrni illetve mélyíteni a tudását és egy lelkes csapat tagja szeretne lenni.” 
Z Kati


„A beiratkozáskor az volt a célom, hogy a varrás alapismereteit elsajátítsam, hogy a háztartásban előforduló kisebb javításokat és átalakításokat el tudjam végezni. Ennél sokkal többet kaptam, és van egy saját készítésű szoknyám. Az órák hangulata nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom a tanfolyamot.”
Regina


„A tanfolyam elején volt egy 1,50 x 1,65 méteres kék anyagom, s most hazaviszek egy svédzsebes, rejtett zippzáras, slicceltszárú nadrágot.”
Judit


„Már alig várom, hogy folytathassuk a következő tanfolyamot… pedig ‘csak’ egyenesen szerettem volna megtanulni varrni a varrógéppel!”
Adrienne


„Sokéves amatőr varrás után még mindig tudtam újat tanulni a tanfolyamon. Köszönet illeti a mindig türelmes és készséges, rutinos oktatókat. Élvezet minden alkalom, amikor az alkotás eredménye láthatóvá válik, megszületik a ruhadarab.”
Hajni


„Régi álmom vált valóra a varrás fortélyainak elsajátítása kapcsán. ‘Csak’ egy tanfolyamra jöttem, és családias légkörben eltöltött kreatív délutánokon értékes kapcsolatokat kötöttem. A folytatás tekintetében nincs kétségem.”
Judit


„A harmadik tanfolyam elvégzése óta tudom, hogy még mindig sok tanulni-, és „gyakorolnivaló” vár rám a jövőben, ha komolyan szeretném művelni ezt a kreatív tevékenységet. Mindezzel együtt, mostanra talán már rendelkezem egy olyan készséggel, mely segít az egyszerűbb modellek önálló elkészítésében. A tanfolyam során példát kaptam a problémamegoldó szemléletre, mely gondolkodásra, ötletgazdag kivitelezésre sarkall. Mindezt a hihetetlenül türelmes és segítőkész tanárunknak, Zsuzsinak köszönhetem, akinek a háromórás foglalkozás utolsó perceiben is van mindenkihez kedves szava, munkájában eligazító gondolata.”
R. Judit


„Évek óta járok ide varrni. Nagyon megszerettem, mindenfélét varrtam már, ez a hobbi teljesen „megfertőzött” Nagyon elégedett vagyok a színvonallal, egy-egy tanfolyam végén már alig várom, hogy kezdődjön a következő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon sokat lehet itt tanulni!”
Andi