Vélemények

Vélemények

 

Nagyszerű a tanfolyam a ‘Hobby varrónők’ számára. Fiatal anyukáknak és nyugdíjas nagyiknak is szívből ajánlom!”

Örsiné Szabadváry Krisztina (2019)

 

Mindenkinek csak ajánlani tudom. Ténylegesen el tudod sajátítani a varrás alapjait, rengeteg segítséget kapsz és ami nekem a legszimpatikusabb az az, hogy mi dönthetjük el, hogy mit szeretnénk varrni. Ebben nem lesz kudarcélmény, azt garantálom. 😉

Beky (2018)

 

“A tanfolyam fantasztikus és Zsóka hihetetlenül jó fej, türelmes, vicces és mellesleg nagyon érti a dolgát . Sokat gondolkodtam, hogy elmenjek-e erre a tanfolyamra mivel valamennyire már tudtam varrni, de azt hiszem egy nagy élmény maradt volna ki az életemből. Az első alkalom után alig vártam hogy elérkezzen a következő. Sajnálom, hogy egy sérülés miatt nem tudtam végigjárni, de alig várom hogy pótolhassam. Mindenkinek köszönöm, hogy ilyen megértő és rugalmas volt a problémáimmal. Mindenkinek ajánlani tudom aki meg akar tanulni varrni illetve mélyíteni a tudását és egy lelkes csapat tagja szeretne lenni.” 

Z Kati

 

“A beiratkozáskor az volt a célom, hogy a varrás alapismereteit elsajátítsam, hogy a háztartásban előforduló kisebb javításokat és átalakításokat el tudjam végezni. Ennél sokkal többet kaptam, és van egy saját készítésű szoknyám. Az órák hangulata nagyon jó volt, mindenkinek ajánlom a tanfolyamot.”

Regina

 

“A tanfolyam elején volt egy 1,50 x 1,65 méteres kék anyagom, s most hazaviszek egy svédzsebes, rejtett zippzáras, slicceltszárú nadrágot.”

Judit

 

“Már alig várom, hogy folytathassuk a következő tanfolyamot… pedig ‘csak’ egyenesen szerettem volna megtanulni varrni a varrógéppel!”

Adrienne

 

“Sokéves amatőr varrás után még mindig tudtam újat tanulni a tanfolyamon. Köszönet illeti a mindig türelmes és készséges, rutinos oktatókat. Élvezet minden alkalom, amikor az alkotás eredménye láthatóvá válik, megszületik a ruhadarab.”

Hajni

 

“Régi álmom vált valóra a varrás fortélyainak elsajátítása kapcsán. ‘Csak’ egy tanfolyamra jöttem, és családias légkörben eltöltött kreatív délutánokon értékes kapcsolatokat kötöttem. A folytatás tekintetében nincs kétségem.”

Judit

 

“A harmadik tanfolyam elvégzése óta tudom, hogy még mindig sok tanulni-, és “gyakorolnivaló” vár rám a jövőben, ha komolyan szeretném művelni ezt a kreatív tevékenységet. Mindezzel együtt, mostanra talán már rendelkezem egy olyan készséggel, mely segít az egyszerűbb modellek önálló elkészítésében. A tanfolyam során példát kaptam a problémamegoldó szemléletre, mely gondolkodásra, ötletgazdag kivitelezésre sarkall. Mindezt a hihetetlenül türelmes és segítőkész tanárunknak, Zsuzsinak köszönhetem, akinek a háromórás foglalkozás utolsó perceiben is van mindenkihez kedves szava, munkájában eligazító gondolata.”

R. Judit

 

“Évek óta járok ide varrni. Nagyon megszerettem, mindenfélét varrtam már, ez a hobbi teljesen “megfertőzött” Nagyon elégedett vagyok a színvonallal, egy-egy tanfolyam végén már alig várom, hogy kezdődjön a következő. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert nagyon sokat lehet itt tanulni!”

Andi